Disclaimer

In het blog en het e-zine van Marlène Langbroek, Meer waarde in werk, krijg je tips, tools en ideeën om het maximale uit jouw loopbaan te halen. De informatie op het blog en in het e-zine biedt Marlène Langbroek gratis aan. Met inachtneming van de Creative Commons licentie kun je deze informatie overnemen.

Ook de trainingen, workshops en individuele trajecten die Meer waarde in werk aanbiedt zijn gericht op ondersteuning, begeleiding bij het bewust sturing geven aan jouw loopbaan, het ontwikkelen van je sterke kanten en het realiseren van je ambities. Met als resultaat, meer rendement en plezier in je werk en privé.

Blog and Comments Policy

Reacties op blogartikelen worden niet aangepast. Alle reacties zijn dus welkom.

Reacties worden alleen verwijderd wanneer deze zeer duidelijk off topic zijn, als er sprake is van spam, agressief en/of beledigend taalgebruik of reclame.

Alle reacties worden gecontroleerd door een spam filter. Mocht je reactie niet op het blog verschijnen, dan kan het zijn dat je reactie is gekenmerkt als spam. Verschijnt je reactie niet binnen 24 uur op het blog, neem dan contact op via [email protected]

Privacy en jouw reactie op een blogartikel

De bescherming van de persoonlijke gegevens van de klanten, nieuwsbriefabonnees en bezoekers van de website hebben voor Meer waarde in werk hoge prioriteit. Persoonlijke gegevens worden met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. Meer waarde in werk houdt zich dan ook in alle gevallen aan de eisen die de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) stelt.

De enige informatie die van de bezoekers van de website bewaard wordt is het IP- adres. Dit  wordt opgeslagen op de server van de website.

Besluit je een reactie op een blogartikel te geven, dan worden er cookies gebruikt. Hierdoor herkent het blog jou een volgende keer dat je weer besluit een reactie te geven. Een cookie wordt echter alleen ingeschakeld wanneer je daar als gebruiker toestemming voor geeft (door op yes te klikken bij de remember me-functie).

Het achterlaten van je e-mailadres in een reactie is niet verplicht. Let op: je e-mailadres is dan voor anderen te zien. Besluit je je e-mailadres in een reactie achter te laten, dan is dat voor eigen risico.

Wil je dat Meer waarde in werk je reactie op een blogartikel of je gegevens verwijdert of aanpast, stuur dan een e-mail naar [email protected].

Terug naar home